5 tips over Laserontharing U kunt vandaag gebruiken

Indien kan je mijzelf alweer vertonen na permanente ontharing? De huid kan na ontharing betreffende laser nog enkele uren tot enige dagen gevoelig en rood zijn. Die roodheid trekt vanzelf weg.

Voeg jouw expertise toe en krijg ons Bol.com cadeaubon! Verdien ons aangaande een cadeaubonnen in ruil voor een informatieve expertise over je cosmetische ofwel plastische operatie. Meer informatie en condities Ervaring toevoegen Deel je expertise met anderen Veelgestelde vragen

van 4 weken wegens dit ontstaan van de behandeling mag niet verdere harsen, epileren, waxen, een touwtjesmethode ofwel Epilady benutten. Tussen een behandelingen mag u dan ook de hoofdharen wel scheren ofwel afknippen.

 Informeer voor de zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u dan ook heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden met uw zorgverzekeraar. Regelmatig heeft u een verwijsbrief betreffende uw huisdokter ofwel ons medische expert nodig.

Bij laseren is nauwelijks narcose aangewend. Laseren is in principe pijnloos, maar sommige personen beleven een laser als gevoelig. Dus kan zijn het geoorloofd om vanwege operatie een verdovende crème op de huid te smeren.

Super prima behandeling, medewerkster Kristel geeft juiste uitleg en is enorm behulpzaam en spontaan en beseft waar jouw zo over praat. Ze geeft lees meer ons goed v...Bekijk verdere

Daar een energie welke vrij komt zoekt namelijk een gepigmenteerde haar op. Voor lichte dons oftewel een hoofdhaar zonder een pigment is deze niet (goed) zichtbaar en voor ons gepigmenteerde of ons via de zon verkleurde huid neemt een huid te veel energie op in regio aangaande een hoofdhaar.

Ernstige complicaties na laserontharing komen zeer zelden vanwege. Na de verzorging is een huid wat gevoelig, rood en gezwollen. Dit trekt doorgaans na enkele uren tot maximaal één dag straat.

Staat de bestelde behandeling daar ook niet tussen? Onze specialistes kunnen u dan ook vast helpen en voorzien u dan ook met Laserontharing genoegen met persoonlijk raadgeving.

De Lightsheer diodelaser zendt uit op een zuivere golflengte met 805 nm en mag tevens via bestaan goede vermogen tevens dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Gedurende dit consult met een arts of huidtherapeute doorspreken wij de techniek en methode van een laserontharing. Wij leggen uitvoerig uit hetgeen een mogelijke risico’s en complicaties zijn en we nemen de handige gezondheidstoestand door, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing betreffende laser in optimale omstandigheid regio.

Ook mag een huid na ons laserbehandeling af en toe gevoelig zijn. Het is dan ook wijselijk teneinde de 1e 2 weken na een treatment de huid te laten fiksen en deze niet te veel te belasten.

Deze kleurverandering kan zijn dikwijls tijdelijk. Ingeval u dan ook last bezit over huidaandoeningen, zoals eczeem ofwel een koortslip, kan een behandeling lekkerder op een ander tijdstip gepland geraken.

Sommige haarzakjes uithangen in een groeifase. Die worden het meest aangepakt via de behandeling. Teneinde de verschillende haarzakjes tevens met te pakken, dien de behandeling na enkele weken herhaald geraken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 tips over Laserontharing U kunt vandaag gebruiken”

Leave a Reply

Gravatar